Ledarutveckling med Lead Forward

Forskningsbaserad ledarutveckling med avstamp i din verklighet

Vad handlar kursen om?

Som ledare vill du få en eller flera andra människor att tänka, känna och agera på ett sätt som gör att ni rör er tillsammans mot ett gemensamt syfte och mål.

För att få det att hända behöver du en god förståelse för vad som visat sig vara ett bra ledarskap och hur det hänger ihop med hur människor fungerar. Om du inte vet vad ett bra ledarskap är, blir det oerhört svårt att utveckla rätt ledarbeteenden och lägga krut på rätt saker för att få full effekt när det gäller att få människor att följa dig.

Kursen du har framför dig är vår bas när vi arbetar med ledarutveckling. Här går vi kort igenom forskningen du behöver ha med dig för att sedan kunna arbeta praktiskt och öva konkreta och framgångsrika ledarbeteenden med verktyget Lead Forward.

Kursinnehåll

Malin Emilsson - Kursledare

Kursen leds av Malin Emilsson, grundare och ägare av Kraft & Balans. Malin drivs av visionen om att varje människa ska få ut så mycket som möjligt av sitt liv genom att bidra med kunskap om hur vi tänker, fungerar, beter oss och ser på oss själva.

Med över 5000 timmars erfarenhet av coachsamtal och som en av ett tiotal coacher i Sverige som uppnått nivån Master Certified Coach hos International Coach Federation lovar vi att med Malin får du coaching på riktigt hög nivå. Malin är lugn, pedagogisk och har glimten i ögat. 

Vad säger våra deltagare?

"I love this App, Highly recommanded it."

- Musa

Undrar du något? Hör av dig!

0500 – 27 14 40
kontakt@kraftochbalans.com