Teamutveckling med Team Pro

Vill du utveckla ditt team med metoder baserade på forskning? Då är Team Pro för dig.

Vad handlar kursen om?

Arbetet med att utveckla en organisation och nå framgång börjar alltid med människorna som befolkar den. Organisationen kan liknas vid en myrstack där myrorna är medarbetarna. Varje myra - varje medarbetare - har en uppgift och en roll att spela i stackens maskineri.

När vi jobbar med teamutveckling använder vi metoden Team Pro, som utgår från forskningen om vad som skapar effektiva team och omsätter detta till konkreta handlingar i verkligheten. I den här kursen kommer du på ett övergripande sätt få en teoretisk grund att stå på när det gäller just forskningen på vad som kännetecknar effektiva team. Du får ett ramverk att hänga upp det hela på och efter du gått kursen kan vi jobba vidare i workshops, tillsammans med ditt team, för att göra kunskapen till er och integrera delar i er vardag direkt.

För prisuppgifter och bokning av denna kurs är du välkommen att kontakta Malin Emilsson via knappen nedan.

Kursinnehåll

Malin Emilsson - Kursledare

Kursen leds av Malin Emilsson, grundare och ägare av Kraft & Balans. Malin drivs av visionen om att varje människa ska få ut så mycket som möjligt av sitt liv genom att bidra med kunskap om hur vi tänker, fungerar, beter oss och ser på oss själva.

Med över 5000 timmars erfarenhet av coachsamtal och som en av ett tiotal coacher i Sverige som uppnått nivån Master Certified Coach hos International Coach Federation lovar vi att med Malin får du coaching på riktigt hög nivå. Malin är lugn, pedagogisk och har glimten i ögat. 

Vad säger våra deltagare?

"I love this App, Highly recommanded it."

- Musa

Undrar du något? Hör av dig!

0500 – 27 14 40
kontakt@kraftochbalans.com