Motivation & drivkrafter

Har du funderat på varför du gör som du gör? Eller varför någon annan gör på ett visst sätt?

Vad handlar kursen om?

Har du funderat på varför du gör som du gör? Eller varför någon annan gör på ett visst sätt? Svaret stavas motivation. Och motivation kan komma både från något vi vill till och något vi vill undvika. Bakom varje beteende finns något som får oss att agera, och när vi förstår hur det hänger ihop får vi lättare att förstå, påverka och utveckla både oss själva och andra. I den här kursen får du lära dig mer om vad du och dina medarbetare behöver för att ta ansvar för er egen motivation, och arbeta i riktning mot organisationens mål.

Kursinnehåll

Malin Emilsson - Kursledare

Kursen leds av Malin Emilsson, grundare och ägare av Kraft & Balans. Malin drivs av visionen om att varje människa ska få ut så mycket som möjligt av sitt liv genom att bidra med kunskap om hur vi tänker, fungerar, beter oss och ser på oss själva.

Med över 5000 timmars erfarenhet av coachsamtal och som en av ett tiotal coacher i Sverige som uppnått nivån Master Certified Coach hos International Coach Federation lovar vi att med Malin får du coaching på riktigt hög nivå. Malin är lugn, pedagogisk och har glimten i ögat. 

Vad säger våra deltagare?

"I love this App, Highly recommanded it."

- Musa

Undrar du något? Hör av dig!

0500 – 27 14 40
kontakt@kraftochbalans.com